tiistai 16. kesäkuuta 2015

Skeittikesä vauhtiin!

Koen, että hallikausi jäi virallisesti taakse kun huhtikuussa matkasin Tukholmaan tsiikaamaan Ruotsin pääkaupungin skeittiantia. Kuitenkaan Tukholma ei ollut ensimmäinen paikka, jossa pääsin tänä vuonna asfaltille (tai betonille) rullaamaan, sillä otin jo varaslähdön maaliskuun puolessa välissä, lyhyen talven johdosta, Leppävaaran parkissa, jonne päädyin sponttaanisti treenaamaan ihan uutta juttua - kurbin päälle ollaamista.
Pitkälti ton jälkeen mun ollie treenit on saanu paljon tuulta purjeisiin ja se on tällä hetkellä melkein hauskinta mitä laudan kanssa mä voin keksiä. Oon tähän mennessä raahannu itseni jo useaan otteeseen Hillerin parkille, jossa olen hinkannu ollaamaan vauhista varmaan koko Helsingin parhaimman kurbin päälle. Mä en välillä osaa ymmärtää miten oon voinut käyttää monta tuntia siihen, että saatan ehkä yks tai kaks kertaa onnistua siinä, mutta se on silti superhauskaa!

Oon myös harjoitellut ollaamaan korkeammalle paikaltani ja siinä oon käyttänyt mm. apuna Eirassa Ponkes parkin korkeempaa kurbia. Satuinpa tossa yks kesäpäivä kehittämään uuden tempun "ollie to slaavikyykky" :D
Palataanpa vielä hetkeksi sinne Tukholmaan. Mun oli tarkoitus korkata ulkokausi siellä virallisesti ja tavallaanhan mä niin tein. Mitä nyt ensimmäisessä tempussa paskoin ranteeni, kun olin unohtanut laittaa rannesuojat. Sen lisäksi reissuun ostamani selfietikku (kyllä, luit oikein!) jäi vähäiselle käytölle skeittausta kuvatessa, koska kuten alla olevasta videosta huomaa, niin siitä ei tullut oikeen yhtään mitään. Muuten reissu oli kaikin puolin hauska ja oli mukava tutustua naapurimaan spotteihin. Uskon, että aika pian tuun tuonne palaamaan ja toivottavasti siltä reissulta tarttuu sitten paremmin kuvamatskua mukaan.
Näiden videoiden tunnelmissa ei muuta kuin vaan skeittikesä kunnolla käyntiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti